top of page
Digital Annonsering

Vi hjelper deg å nå ut til potensielle kunder via digital annonsering.
Annonser på søkemotorer og utvalgte markedsplasser, gjør deg synlig for rett pris til riktig kundegruppe.

Sosiale Medier

Vi utnytter sosiale medier til å hjelpe våre kunder med å dominere i sitt lokale marked. Ved hjelp av målrettet markedsføring i sosiale medier kan vi optimalisere kampanjer mot relevant målgruppe. På denne måten kan vi fange passive kunder som ikke aktivt gjør Google søk på deres tjenester eller produkter.

Facebook Ads

Ved å synliggjøre din bedrift gjennom annonsering på Facebook og Instagram vekker du fort interesse hos nye kunder ved fremstilling av ditt produkt på en visuell fengende måte ved bruk av bilder og video. Etter dine ønsker kan vi kombinere bilder og video gjennom karusellannonser, videoannonser eller bannerannonser. 

Linked In

Ønsker din bedrift å lande flere bedriftskunder? Da er LinkedIn plattformen dere skal manøvrere dere på. LinkedIn gir deg mulighet til å gjøre segmentering av målgruppen helt ned til de minste detaljene. Til eksempel kan du spesifikt segmentere for bedriftsledere, og annonsen vil bli plassert deretter. Målrettet og detaljert segmentering i kombinasjon med bilde- og videomateriale gjør det lett å nå frem til nye bedriftskunder. 

Andre platformer

Vi i BWP Marketing tilbyr også annonsering på TikTok og Snapchat for at din bedrift skal treffe rett målgruppe. For å vekke interesse på de ulike plattformene bistår vi med å sette opp kreative og moderne videomaterieller. 

Motta et uforpliktende pristilbud

Vi kommer tilbake til deg fortløpende!

DSC03108.JPG
Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat i dag. Vi ser etter spennende prosjekter med seriøse aktører som jobber med digital endring.

tonus preview booking.png
Nettpakken

Trenger din bedrift en ny og oppdatert nettside? Vi skreddersyr en topp moderne nettside for fra start til slutt. Vi kaller det nettpakken - Alt i en og samme løsning.

DSC02952.JPG
Medierådgiving

Sammen med våre rådgivere finner vi ut av hvilken løsning som passer best for din bedrift og dens mål. Vi analyserer din bedrifts konkurransesituasjon, samt muligheter og gir våre anbefalinger.

bottom of page