top of page
fluffy Clouds
Klinikk Madelene
Skjønnhetssalong med enkel bestillingsløsning

BWP Marketing lanserer i dag den helt nye nettsiden for Klinikk Madelene, som vil gi kundene en brukervennlig og responsiv opplevelse uansett hvilken plattform de bruker. Den nye nettsiden er spesielt utviklet for å gjøre det enklere for kunder å navigere seg gjennom Klinikk Madelenes tjenester og produkter. Ved hjelp av en intuitiv design og brukervennlige funksjoner, vil kundene kunne finne all den informasjonen de trenger, og gjøre avtaler med klinikken på en enkel måte.

klinikkmadelenepreview.png
klinikkmadelenepreview2.png

Nettsiden er optimalisert for alle enheter, fra PC og nettbrett til mobiltelefoner. Dette betyr at kunder som er på farten vil kunne få tilgang til all informasjon og tjenester fra Klinikk Madelene når som helst og hvor som helst.

"BWP Marketing er stolte over å kunne presentere den nye nettsiden for Klinikk Madelene.

Vi har jobbet tett med klinikken for å skape en nettside som er brukervennlig, moderne og responsiv på alle plattformer. Vi er sikre på at kundene vil sette pris på den nye opplevelsen," sier daglig leder i BWP Marketing, Fredrik Bådstangen.

 

Klinikk Madelene tilbyr et bredt spekter av tjenester innen skjønnhetsbehandling og velvære, og den nye nettsiden gir kundene enkel tilgang til informasjon om alle tjenestene. Kunden vil også kunne bestille timer, se priser og tilgjengelighet, samt få tilgang til eksklusive tilbud og rabatter.
 

"Vi er glade for å kunne lansere vår nye nettside, som vil gjøre det enklere for våre kunder å finne den informasjonen de trenger og bestille tjenester enkelt og raskt. Vi har hatt et fantastisk samarbeid med BWP Marketing, og er svært fornøyd med resultatet," sier daglig leder i Klinikk Madelene, Madelene Olsen.
 

Med den nye nettsiden kan Klinikk Madelene fortsette å levere sine kvalitetstjenester til kundene på en mer effektiv måte, samtidig som de kan nå ut til flere potensielle kunder enn noen gang før.

Regenerate response

Mer fra BWP
Image by Rahul Chakraborty
Referansekunder
Image by Redd
Image by Redd
Tjenester
MOBILTELEFON
Kontakt oss
sprakk Surface
Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi hjelper din bedrift med annonsering på alle de relevante plattformene. Din timeplan skal alltid være full slik at bedriften din kan fortsette å vokse. Du skal aldri trenge å bruke din tid på å få inn Leads igjen.

Blogg
bottom of page