top of page
Medierådgiving

Sammen med en av våre rådgivere finner vi ut av hvilken løsning som passer best for din bedrift og deres mål. Vi lever i en digital verden hvor det kan være vanskelig å vite hvilke markedsføringsmetode som er best å ta i bruk. Vi analyserer din bedrifts konkurransesituasjon, og gir våre anbefalinger tilpasset dere. 

La oss ta en prat!

La oss ta et uforpliktende møte hvor vi diskuterer deres nåværende markedsføringsstrategi for å finne ut av om dere legger penger igjen på bordet. Kanskje det er aktuelt å bytte strategi? Fra en av våre rådgivere får du gode råd som du kan ta i bruk på egenhånd eller som vi kan bistå med. 

Hvordan få flere salg?

Sliter din bedrift med å få flere salg? Vi tilpasser ulike løsninger til din bedrift og tilbyr “coaching” for salg. Kanskje har dere utfordringer med å oppsøke nok bedrifter, eller å overbevise en potensiell kunde om at deres tjenester er bedre enn konkurrenten. Vi i BWP Marketing har bred erfaring i hvordan å håndtere salgsprosessen over telefon eller i et møte. Fra en av våre rådgivere får dere konkrete tips om hvordan dere kan lande deres neste kunde. 

Monday 

Vil du gjøre arbeidshverdagen som bedriftsleder lettere? Vi hjelper dere med å sette opp det vi kaller et “mini ERP-system”. Monday er designet for å effektivisere bedriften din gjennom automatisering, analyse og arbeids administrering. Vi setter opp Monday for din bedrift, og dere kan redusere arbeidsmengden på unødvendig prosesser som enkelt kan bli automatisert.

Motta et uforpliktende pristilbud

Vi kommer tilbake til deg fortløpende!

DSC03108.JPG
Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat i dag. Vi ser etter spennende prosjekter med seriøse aktører som jobber med digital endring.

lagersentralen ads preview.png
Digital Annonsering

Har du en tjeneste eller et produkt hvor potensielle kunder befinner seg i sosiale medier? Da er det ingen spørsmål, bruk målrettet annonsering i sosiale medier som Snapchat, Instagram, TikTok og mer.

tonus preview booking.png
Nettpakken

Trenger din bedrift en ny og oppdatert nettside? Vi skreddersyr en topp moderne nettside for fra start til slutt. Vi kaller det nettpakken - Alt i en og samme løsning.

bottom of page