top of page
Nettpakken

Trenger din bedrift en ny og oppdatert nettside? Vi skreddersyr en topp moderne nettside for fra start til slutt.
Vi kaller det nettpakken - Alt i en og samme løsning.

Nettside

Nettsiden er ofte en poteniell kundes første møte med din bedrift. Det er derfor viktig at nettsiden representerer bedriften på best mulig måte. Med en profesjonell og brukervennlig nettside økes umiddelbart tilliten hos den besøkende. Vi sørger for at nettsiden deres har et moderne og responsivt uttrykk, og at den fungerer sømløst på både pc, nettbrett og mobil.

Nettbutikk

Vi utvikler og designer din bedrifts nettbutikk etter deres behov og ønsker. Vi setter opp betalingsløsninger slik at dine kunder trygt kan betale med både Visa, Mastercard, Klarna eller Vipps. Med gode CRM systemer sørger vi for at dere til enhver tid har full oversikt over alle bestillinger og kjøp.

Søkeoptimalisering

For at dine potensielle kunder skal finne deg på enklest mulig måte sørger vi for å optimalisere nettsiden din for søkemotorer. Med god SEO på din nettside vinner dere plasser i søkeresultatene på Google, som gir dere dermed et fortrinn overfor deres konkurrenter. Vi integrerer og Google Min Bedrift i nettsiden som som gir din bedrift en personlighet ved Google søk.

Design

Profesjonalitet og en rød tråd henger tett sammen. Logo, fargepalett og illustrasjoner er bedriftens identitet og det kundene identifiserer med din bedrift. Vi hjelper dere med å finne deres visuelle uttrykk slik at de besøkende husker dere og velger dere fremfor deres konkurrenter. 

 

Logoen representerer ditt firmas ansikt utad og er en viktig faktor for merkevarebygging. Vi designer din nye firmalogo som vil skille dere ut fra konkurrenter. Trenger din bedrift en gjennomført grafisk profil kan vi også hjelpe dere med logo, bannere, illustrasjoner eller fysisk markedsmateriell.

Motta et uforpliktende pristilbud

Vi kommer tilbake til deg fortløpende!

DSC03108.JPG
Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat i dag. Vi ser etter spennende prosjekter med seriøse aktører som jobber med digital endring.

lagersentralen ads preview.png
Digital Annonsering

Har du en tjeneste eller et produkt hvor potensielle kunder befinner seg i sosiale medier? Da er det ingen spørsmål, bruk målrettet annonsering i sosiale medier som Snapchat, Instagram, TikTok og mer.

DSC02952.JPG
Medierådgiving

Sammen med våre rådgivere finner vi ut av hvilken løsning som passer best for din bedrift og dens mål. Vi analyserer din bedrifts konkurransesituasjon, samt muligheter og gir våre anbefalinger.

bottom of page