top of page

Om oss

Vi er et etablert digitalt markedsføringsbyrå i Bergen, som jobber med små og store bedrifter i Norge og Norden. Vi er spesialister på digital markedsføring og vi gjør vårt ypperste for å nå dine mål som bedrift.

Som markedsføringsbyrå står kunden i fokus og vi ønsker alltid å levere gode resultater slik at din investering i oss gir best mulig avkastning. Vi leverer lønnsomme løsninger til bedrifter som ønsker å vokse og øke sin kundeportefølje rettet mot B2B og B2C.

Vi har bygd opp hele selskapet basert på å levere verdiskapning gjennom annonsering og rådgivning. Vi er unge og følger med på nye trender, derfor vet vi hva som skaper gode resultater i den digitale verden. Med våres kompetanse gir vi de beste rådene for å utvikle kundens kunnskap  og ta de med på reisen i å skalere sin bedrift digitalt.

Hvem er vi?
DSC02866.JPG
DSC02847.JPG
Fredrik Bådstangen
Co-founder & CEO
Halvor Wiik Pedersen
Co-founder & CMO
En støttende partner

Vi har vår kjernekompetanse i å synliggjøre deg og din bedrift gjennom digital annonsering. Vi analyserer din bedrifts konkurransesituasjon og sørger for at potensielle kunder kommer til deg, istedenfor til konkurrentene dine. Vi samarbeider kun med en bedrift i hvert geografiske område og sørger for at du dominerer i ditt lokale marked.

DSC03026.JPG
DSC02915.JPG
fjellkjede
Opptatt av samarbeid

Det er viktig å ha et godt samarbeid i grunn for å skape gode resultater. Når du
velger BWP Marketing som ditt markedsføringsbyrå kan vi garantere et godt
samarbeid med tett oppfølging og kontinuerlig dialog til enhver tid. Vi setter opp
systemer som gir deg innsikt og full oversikt over hva vi gjør. Som kunde vil du føle deg verdsatt og vi kan sammen skape gode resultater og skalere din bedrift.

bottom of page